Skibsøl blev brygget for første gang i 1994. Det er en mørk overgæret hvidtøl, brygget på vand, røgmalt, humle & gær.
Smag: siges at smage af tov & tjære.Vol: 2,4%
Mørk Hvidtøl blev brygget for første gang i år 1985. Det er en mørk overgæret hvidtøl, brygget på vand, malt, humle & gær.
Smag: meget sød og alkohol-fattig hvidtøl.Vol: 2,4%
Lys Bjørneøl blev brygget for første gang i år 1982. Det er en lys undergæret hvidtøl, brygget på vand, malt, humle & gær.
Smag: let, alkohol-fattig hvidtøl.Vol: 2,4%
Frokostøl blev brygget for første gang i 2019. Det er en lys undergæret hvidtøl, brygget på vand, malt, humle & gær. Brygget på den lyse stakitøl, derefter pasteuriseret.
Smag: humlet, frisk alkohol-fattig hvidtøl.Vol: 2,4%