Nyheder

Fredag d. 16/6-2023

KONCERT PÅ BRYGGERIET REFSVINDINGE!

https://www.facebook.com/events/181547564829511?ref=newsfeed

 

29/3-'23

Kom og vær med til at fejre bryggeriets 138års fødselsdag, lørdag d. 15. april. Vi starter kl. 11.00 og slutter kl. 15.00. Bryggeriet er vært ved en fadøl og en grillpølse. Livemusikken står "Bodegabisserne" og herrekvartetten "Halvbror" for. Glad musik til - og for - alle. Vi sørger for borde og bænke, men tag gerne din egen klapstol med. Vi glæder os til vi ses.

2/3-'23

Vi får tit forespørgsel om vi sælger smørrebrød, sandwich, m.m. i forbindelse med handel i vort dørsalg. Det gør vi ikke, men vi henviser gerne til de steder som vi primært bruger når vi selv har arrangementer og lign., se links. Man skal selv bestille og afhente sin mad hos udbyderen og man er derefter velkommen til - efter indkøb i dørsalget - at sidde og indtage sin mad ved vores bordbænkesæt, eller i ølstuen, hvis den ikke er booket. Ved brug af ølstuen skal denne efterlades pæn og ryddet, efter brug. Øvrige arealer skal også efterlades pænt og ryddet for evt. affald. Velbekomme.

Meny Nyborg   Gertz Nyborg

1/2-'23

Vi er stolte over at vi er blevet tildelt en pris af GURU Restaurants, som er et site hvor man kan fortælle om sine mad- og drikkeoplevelser på restauranter rundt omkring i verden. Sitet har over 30 mio besøgende på månedsbasis. Rigtig mange af de besøgende på sitet synes at vi er gode til det vi laver og det er vi rigtig stolte over. Vi siger  tusind tak for de gode anmeldelser.

 

 

 

20/10-'22

Det er nu muligt at købe Brunsviger stouten på Madhalla s webshop, hvor man også kan finde øvrig sortiment. Madhalla er 2 gutter der udvikler opskrifter og har en online kogebog, til det forsøger de at udvide deres kulinariske horisont og i den forbindelse kom de forbi bryggeriet. Det resulterede i at  Brunsviger stouten blev skabt, ligeledes har Madhalla valgt at fører vores sortiment på deres hjemmeside med deres priser. 

 

11/10-'22

Vi har sammen med Madhalla lavet en brunsviger Stout.
Den er i salg her på bryggeriet og man vil også kunne købe den torsdag d.13-10-22 til brunsvigerens dag i Storms Pakhus.
Så kom frisk og smag den helt nye øl✌


      </div>
      </div>


    </div>
  </div>
</div>


<div class=
 


Vi glæder os til at se jer.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Se video