Nyheder

10/04-'24

Hej alle sammen.
April nærmer sig med hastige skridt og derfor også Bryggeriets fødselsdag. I år bliver det afholdt lørdag d. 13/4. fra kl.12-16.00. Vi er vært ved en fadøl og en pølse.
Bryggeriet er glade for at kunne præsentere tilstedeværelsen af Morten Lundemann. Han vil medbringe et udvalg af sine fantastiske perlerier og der vil være mulighed for spørgsmål, køb eller bare at nyde de farverige perlekreationer.

Der vil, som altid på bryggeriets fødselsdag, være god fadøl og live musik. I år kommer The Big Bang And The Banging Boys og spiller blues. Vi præsenterer også Skyfrit, som består af Kaare Svane, Søren Lund og Anders Skeem. De spiller instrumentale grooves, i et mix af forskellige genrer. Vi glæder os til at se jer.

 

01/02-'24

Kære alle. Under overskriften "Musik, Øl & Vand" inviterer vi alle intresserede velkommen til et par hyggelige timer på bryggeriet mellem 16-18, fredag d. 9. februar. Samtidig vil vi gerne præsentere jer for vores nyeste produkter: Øko Ale 18 og 8 varianter af vores sodavandsserie. Øko Ale 18 er det førstre resultat af samarbejdet mellem Bryggeriet Refsvindinge og Thisted Bryghus. Øko Ale 18 er brygget på øko malt, som Thisted har mulighed for. Øko Ale 18 få's på 0,33 cl og på ½l flaske og allerede at finde i bryggeriets dørsalg.                                                                                                                                                                                                                                                  I samme forbindelse vil der være mulighed for at smage på vores sodavandsserie. Serien består af 8 smagsvarianter, og smager som "vor mor husker det".            Musikken vil guitarist Carsten Hentze stå for. Musikken er en storytelling om de mennesker Carsten har mødt igennem et langt liv. Musikken har rod i Rock, Country og Folk.     

Vi glæder os til at se jer.

04/01-2024

Et spændende samarbejde opstartes med Thisted Bryghus 

”Vi har valgt at starte et samarbejde op med Thisted Bryghus, fordi de minder meget om os selv – et bryggeri og personale med fødderne solidt plantet på jorden.
Hos Bryggeriet Refsvindinge er det vigtigt, at vi kan brygge øl til alle, lige fra den, der kommer ind i træsko til én i jakkesæt. Og med et samarbejde med Thisted Bryghus ved vi, at det er muligt.” fortæller Ellen Rasmussen, direktør Bryggeriet Refsvindinge.

Beslutningen om at indgå et samarbejde med Thisted Bryghus er ikke blot motiveret af den stigende efterspørgsel,
men også af et ønske om at fortsætte vores tradition for at producere kvalitetsøl til alle.

Vores samarbejde gælder brygning, tapning, salg og markedsføring af en række af vores produkter,
og sker som en glidende overgang, der efter planen bliver fuldt implementeret den 1. januar 2025

Vi ser frem til et spændende samarbejde med Thisted Bryghus.

På billedet ses Ellen Rasmussen, Refsvindinge Bryggeri (tv) og direktør på Thisted Bryghus, Aage Svenningsen.

19/12-'23

Åbningstider omkring Jul og Nytår 2023.

Hermed ønskes alle kunder, forretningsforbindelser og venner af huset, en rigtig Glædelig Jul, samt ønsket om et GODT NYTÅR. 

Fredag d. 16/6-2023

KONCERT PÅ BRYGGERIET REFSVINDINGE!

https://www.facebook.com/events/181547564829511?ref=newsfeed

 

29/3-'23

Kom og vær med til at fejre bryggeriets 138års fødselsdag, lørdag d. 15. april. Vi starter kl. 11.00 og slutter kl. 15.00. Bryggeriet er vært ved en fadøl og en grillpølse. Livemusikken står "Bodegabisserne" og herrekvartetten "Halvbror" for. Glad musik til - og for - alle. Vi sørger for borde og bænke, men tag gerne din egen klapstol med. Vi glæder os til vi ses.

2/3-'23

Vi får tit forespørgsel om vi sælger smørrebrød, sandwich, m.m. i forbindelse med handel i vort dørsalg. Det gør vi ikke, men vi henviser gerne til de steder som vi primært bruger når vi selv har arrangementer og lign., se links. Man skal selv bestille og afhente sin mad hos udbyderen og man er derefter velkommen til - efter indkøb i dørsalget - at sidde og indtage sin mad ved vores bordbænkesæt, eller i ølstuen, hvis den ikke er booket. Ved brug af ølstuen skal denne efterlades pæn og ryddet, efter brug. Øvrige arealer skal også efterlades pænt og ryddet for evt. affald. Velbekomme.

Meny Nyborg   Gertz Nyborg

1/2-'23

Vi er stolte over at vi er blevet tildelt en pris af GURU Restaurants, som er et site hvor man kan fortælle om sine mad- og drikkeoplevelser på restauranter rundt omkring i verden. Sitet har over 30 mio besøgende på månedsbasis. Rigtig mange af de besøgende på sitet synes at vi er gode til det vi laver og det er vi rigtig stolte over. Vi siger  tusind tak for de gode anmeldelser.

 

 

 

20/10-'22

Det er nu muligt at købe Brunsviger stouten på Madhalla s webshop, hvor man også kan finde øvrig sortiment. Madhalla er 2 gutter der udvikler opskrifter og har en online kogebog, til det forsøger de at udvide deres kulinariske horisont og i den forbindelse kom de forbi bryggeriet. Det resulterede i at  Brunsviger stouten blev skabt, ligeledes har Madhalla valgt at fører vores sortiment på deres hjemmeside med deres priser. 

 

11/10-'22

Vi har sammen med Madhalla lavet en brunsviger Stout.
Den er i salg her på bryggeriet og man vil også kunne købe den torsdag d.13-10-22 til brunsvigerens dag i Storms Pakhus.
Så kom frisk og smag den helt nye øl✌


      </div>
      </div>


    </div>
  </div>
</div>


<div class=
 


Vi glæder os til at se jer.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Se video