Fadøl

Lej fadølsanlægLej fadølsanlæg fra bryggeriet til dine fester

Anlægget er nemt at håndtere og fylder ikke alverden. Fadølsanlægget skal bestilles i god tid - især i sommerhalvåret. På dagen for bestilling afhentes fadøllet på bryggeriet og leveres tilbage til bryggeriet efter arrangementet. Typisk lejes fadølsanlægget i 2-3 dage ad gangen. Anlægget er til 220V og er monteret med "S kobling".

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til fadøl er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 65 33 10 40 eller sende os en email.

Hvor meget fadøl skal jeg bruge?

Som tommelfingerregel siger vi at 1 fustage (20 liter øl) er passende til 40 mennesker, forudsat at gæsterne er en blanding af mænd og kvinder, og der foruden øl også er vin, spiritus, sodavand osv. Vi tager 1-2 uåbnede fustager tilbage uden beregning, så hvis du bestiller lidt for meget er det ikke noget problem. (der tages 50 kr. i pant for hver uåbnet returneret fustage over 2 stk.) Vi fører ikke plastkrus længere.

Bestil

Du kan bestille fadøl ved at ringe eller sende en mail til bryggeriet, således en nærmere aftale og konfirmation på ordre kan indgås.                                                          

Priser

Leje af fadølsanlæg m/ 1 ell 2 tappehaner, inkl kulsyre:

250 kr.

Vestfyen Classic/Pilsner eller Røde Mor fustage (20l.):

390 kr.

Ale nr. 16 fustage (20l.):

480 kr.

Juleøl fustage (20l):     600 kr.


Se video