Fadøl

Lej fadølsanlægLej fadølsanlæg fra bryggeriet til dine fester

Anlægget er nemt at håndtere og fylder ikke alverden. Fadølsanlægget skal bestilles i god tid - især i sommerhalvåret. På dagen for bestilling afhentes fadøllet på bryggeriet og leveres tilbage til bryggeriet efter arrangementet. Typisk lejes fadølsanlægget i 2-3 dage ad gangen. Anlægget er til 220V og er monteret med "S kobling". Fustager er ca. 80cm(h) x 25cm(b). Anlæg er 40cm(l) x 30cm(b) x 40cm (h)

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til fadøl er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 65 33 10 40 eller allerhelst sende os en mail.

Hvor meget fadøl skal jeg bruge?

Som tommelfingerregel siger vi at 1 fustage (20 liter øl) er passende til 40 mennesker, forudsat at gæsterne er en blanding af mænd og kvinder, og der foruden øl også er vin, spiritus, sodavand osv. Vi tager 1-2 uåbnede fustager tilbage uden beregning, så hvis du bestiller lidt for meget er det ikke noget problem. (der tages 50 kr. i pant for hver uåbnet returneret fustage over 2 stk. ifm samtidig leje af anlæg.) Vi fører ikke engangsplastkrus længere.

Jamen, jeg har mit eget anlæg?!

Det er intet problem, så kan du sagtens bare købe fustagerne herfra, men mail lige i forvejen, så er vi sikre på, at vi har det på lager, som du ønsker.                                     Vi tager kun tømte fustager retur, hvis du kun køber fustager. Vi tager kun fyldte fustager retur i forbindelse med at du samtidig lejer anlæg hos os.

Bestil

Du kan bestille fadøl ved at sende en mail til bryggeriet. Du afhenter og bringer selv fadølsudstyret. Anlæg skal afleveres i samme stand, som det er udleveret.                                          

Priser

Leje af fadølsanlæg m/ 1 ell 2 tappehaner, inkl kulsyre:

300 kr.

Willemoes Classic/Pilsner Refsv. Røde Mor fustage (20l.)        

 

500 kr.

 

Ale nr. 16 fustage (20l.)

575 kr.

 

Priser er gældende pr. 01/04-'24.


Se video